Assertiviteit coach

“Dankzij mijn grenzen
heb ik ruimte”

Als je alle dingen zou doen waartoe je in staat bent, zou je versteld staan van jezelf.

Ik wil graag eenvoudiger contact maken, opkomen voor mijn mening en niet bang zijn voor een mening van een ander. Met het stellen van grenzen heb ik moeite. Ik houd op dit moment teveel rekening met je eigen belang en te weinig met die van jezelf. Ik wil graag aardig gevonden worden.

Misschien zijn deze situaties voor jou herkenbaar. En daar wil je van af. Je wilt juist assertief adequaat reageren en je gedachte, gevoelens en meningen op een directe, eerlijke manier en gepaste wijze uiten. En je merkt dat je daar niet alleen uitkomt. Dan is deze persoonlijke begeleiding is voor jou!

Een ander is oké, naar wij zijn oké
De focus in onze gesprekken ligt vooral in het ontdekken in welke situatie jij je geremd voelt. Waar is het gebrek aan assertief gedrag ontstaan? We werken aan jouw persoonlijk leiderschap. Want ook jij bent belangrijk!  Je krijgt tips, je oefent en daarnaast maak je praktische (huiswerk)opdrachten.

Stap voor stap leer je het gewenste gedrag te uiten. Jij krijgt meer zelfvertrouwen en je vindt je eigen waarden ook (weer) belangrijk. Dit helpt jou in je assertiviteit!

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)
Ik werk volgens deze methode. Dit model is een tool dat bewustwording en zelfinzicht verschaft.

Dit vertaal je naar concrete doelstellingen. Ik zie deze methode als een praktische en sterke veranderingstechnologie. Een ideale tool voor mensen die praktisch en resultaatgericht willen zijn.

Wij starten met een kennismakingsgesprek
In dit gesprek bespreken we onze doelen en verwachtingen. Daarnaast laat ik je beleven wat een coachgesprek bij mij inhoud. Dan maak je al meteen kennis met mijn werkwijze. Het leveren van maatwerk en kwaliteit zijn voor mij belangrijke drijfveren. Daarnaast ontdekken we of er een “klik” is. Dit is belangrijk voor een goed resultaat. Bevalt het niet? Dan hoef je niet te betalen.

Afspraak inplannen?

NEEM CONTACT MET MIJ OP