Loopbaan APK coaching

“Ik ben tevreden over
mijn functie, maar ik wilde
de puntjes op “i”zetten”

Maak van je verleden geen toekomst.

Biedt jouw baan nog voldoende uitdaging? Voldoet het nog aan je wensen? Je staat op een kruispunt van jouw carrière.
Jij presteert goed en je bent ambitieus. Je twijfelt of je de juiste competenties bezit om een ander functie te kiezen.

Of je wilt juist meer binding met je werk en collega’s. Of je irriteert je aan je collega.

Er zijn allerlei situaties te bedenken die jou uit evenwicht kunnen brengen. Daar wil je verandering in! Maar je weet niet hoe. Daarin wil ik je graag begeleiden. In een paar gesprekken weet jij wat je wilt. Jij presteert hierdoor optimaal. Dat geeft jou weer energie en erkenning.

Van inspiratie naar realisatie
Mijn focus ligt in onze gesprekken in het ontdekken van je intrinsieke motivatie. Ik stel stimulerende en motiverende vragen. Ik daag je uit, ben confronterend en nodig je uit jezelf te ontwikkelen. We gaan praktisch aan de slag en je ontvangt huiswerkopdrachten. Dit geeft jou een steuntje in de rug.

Tijdens dit proces krijg je antwoord op jouw ontwikkelthema’s. Dan kom je weer in een flow. Dat is belangrijk om jouw doelstelling te realiseren!

Neuro-Linguïstich Programmeren (NLP)
Ik werk volgens deze methode. Dit model is een tool dat bewustwording en zelfinzicht verschaft.

Dit vertaal je naar concrete doelstellingen. Ik zie deze methode als een praktische en sterke veranderingstechnologie. Een ideale tool voor mensen die praktisch en resultaatgericht willen zijn.

Wij starten met een kennismakingsgesprek
In dit gesprek bespreken we onze doelen en verwachtingen. Daarnaast laat ik je beleven wat een coachgesprek bij mij inhoud. Dan maak je al meteen kennis met mijn werkwijze. Het leveren van maatwerk en kwaliteit zijn voor mij belangrijke drijfveren. Daarnaast ontdekken we of er een “klik” is. Dit is belangrijk voor een goed resultaat. Bevalt het niet? Dan hoef je niet te betalen.

Afspraak inplannen?

NEEM CONTACT MET MIJ OP