Wie
zijn de
trainers?

Volg je hart, want dat klopt!

 

Mijn naam is Jacqueline de Rooij. Ik ben gecertificeerd coach bij Sta op Top! Coaching en werk nauw samen met Jan van Gils van Topwaarts Coaching & Training.

Met veel plezier geef ik de trainingen Herkennen stress-signalen en Balans en begeleid ik de spellen ‘Verzuim’ en ‘Het MTO-spel’.

Mijn drijfveer is medewerkers coachen op vitaliteit en cultuurverandering. Hiertoe heb ik een aantal spellen ontwikkeld voor het bedrijfsleven en de overheid. ‘Als leren bij het leven hoort, laten we het dan vooral spelend doen’, is mijn motto. Naast mijn onderneming ben ik in dienst bij de Overheid.

Voorheen was ik zestien jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. In mijn carrière is de rode draad, naast mijn hoofdwerkzaamheden als capaciteitsmanager, mezelf in te zetten voor vitale, gezonde medewerkers op de werkvloer. Ik ben van mening dat je als medewerker zelf invloed kunt uitoefenen op je eigen welbevinden. Dit alles begint bij bewustwording. Als je je bewust bent van hoe je je voelt en wat je inzet, kun je van daaruit je nieuwe doelen bepalen met betrekking tot vitaliteit en balans. Daarna volgt de eerste stap. Dat kan spannend zijn. De eerste stap om ergens te komen is beslissen dat je niet blijft waar je bent. De eerste stap zet je zelf wanneer je het vertrouwen hebt. Jan en ik helpen je bij jouw proces om dit vertrouwen te krijgen.

Topwaarts Coaching training

Mijn naam is Jan van Gils. Ik ben gecertificeerd Business NLP Master Practitioner coach bij Topwaarts Coaching & Training. Mijn passie is anderen in verbinding brengen met hun doelen en mensen inspireren tot ontwikkeling. Met mijn inlevende en enthousiaste houding daag ik mensen uit het beste in zichzelf naar boven te halen. Met als doelstelling DUURZAME resultaten te behalen en zelfsturend vermogen te creëren! Ik breng graag het individuele veranderingsprocessen op gang. Zowel individueel als in groepsverband.

Op de wind heb je geen invloed. Wel hoe je de zeilen zet!

 

Kernwaarden: inspiratie, enthousiasme, inleven, eerlijkheid, veiligheid, liefdevol en wederzijdse respect & vertrouwen

In mijn aanpak als trainer en coach ben ik allereerst mens. Ik ben betrokken en geïnteresseerd.

Door goed te luisteren prikkel ik mensen met mijn inspirerende  – en soms – confronterende vragen.

Ik coach oplossingsgericht. Ik fixeer me de mogelijkheden en niet op de problemen. Ik ben ervan overtuigd dat iedere coachee krachtbronnen heeft die gebruikt kunnen worden om vooruitgang te boeken. Vanuit je intrinsieke motivatie houden we een permanente focus op de doelen. Ik begeleid en ondersteun je in deze verandering en  ben graag die steun in de rug.

Aanmelden training

NEEM CONTACT MET MIJ OP