Good Life coach

“Ik wilde weten
wat echt belangrijk is 
in mijn leven”

Volg je hart, want dat klopt.

Het leven draait om veranderingen. Voorspoed en tegenslag wisselen elkaar af. Veel veranderingen worden beïnvloed door externe factoren. Daar wil je graag invloed op uitoefenen!

Je ziet jezelf anders dan dat anderen je ervaren. Je wilt niet altijd leven zoals anderen dat van je verwachten. Of ben je iemand die zichzelf wegcijfert voor anderen?

Je wilt ontdekken wat nu eigenlijk je passie is. Hoogste tijd voor verandering.

“Good life coaching” helpt je bij jouw levens- en zingevingsvragen.

De oplossing ligt in je onbewust zijn.
Door zelfreflectie en zelfbewustzijn ontdek je wat jouw wensen, drijfveren, angsten en belemmeringen zijn. Je bent meer dan dat anderen zien. Stap voor stap ontdek je jouw  kernpatronen. Ik leer je hoe je deze positief kan beïnvloeden. Mijn focus in onze gesprekken lig in het naar buiten brengen van wat er bij jou van binnen leeft. Ik stel stimulerende en motiverende vragen. Ik daag je uit, ben confronterend en nodig je uit jezelf te ontwikkelen. We gaan praktisch aan de slag en je ontvangt huiswerkopdrachten. Dit geeft jou een steuntje in de rug.

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)

Ik werk volgens deze methode. Dit model is een tool dat bewustwording en zelfinzicht verschaft.

Dit vertaal je naar concrete doelstellingen. Ik zie deze methode als een praktische en sterke veranderingstechnologie. Een ideale tool voor mensen die praktisch en resultaatgericht willen zijn

Het resultaat van “Good life coaching”
Als ervaringsdeskundige leverde het mij inzichten op in mijn (belemmerende) kernpatronen. Ik kreeg een beter zelfbeeld en vertrouwen. Ik heb weer focus. De balans is weer terug en ik voel me vitaal.

Het zit ‘m juist in de kleine dagelijkse dingen. Ervaar wat “Good life coaching” met jou kan doen.

Wij starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek
In dit gesprek bespreken we onze doelen en verwachtingen. Daarnaast laat ik je beleven wat een coachgesprek bij mij inhoud. Dan maak je al meteen kennis met mijn werkwijze. Het leveren van maatwerk en kwaliteit zijn voor mij belangrijke drijfveren. Daarnaast ontdekken we of er een “klik” is. Dit is belangrijk voor een goed resultaat. Bevalt het niet? Dan hoef je niet te betalen.

Afspraak inplannen?

NEEM CONTACT MET MIJ OP