Wie anderen
kent is slim,
wie zichzelf kent
is wijs.

(Lau Tse)

Op de wind heb je geen invloed. Wel hoe je de zeilen zet.

Mijn naam is Jan van Gils en werk het liefst in een omgeving waar ik anderen in hun kracht kan zetten.
Al ruim 25 jaar werk ik in de financiële dienstverlening. Verschillende competenties heb ik in deze periode ontwikkeld. In mijn rol als loopbaanadviseur begeleidde ik collega’s van werk naar werk. Dat gaf mij veel plezier en voldoening. Ik volgde de opleidingen HBO coaching en Business NLP Master Practitioner. Tijdens deze opleiding werd ik bewust van mijn belemmerde overtuigingen en wat deze met mij deden. Maar ik leerde ook wat mijn authentieke kwaliteiten en drijfveren zijn. Ik ontdekte waarin ik echt geloof en wat ik echt belangrijk vind. Door deze focus werd het voor mij eenvoudiger mijn talenten succesvol in te zetten. En daar heb ik nu meer invloed op! Ik merk nu ook dat ik door mijn brede werkervaring en mijn passie anderen beter in verbinding kan brengen met hun eigen passie. Dat maakt mij uniek!

Vol dankbaarheid denk ik terug aan deze periode en opleidingen. En ik gun dit proces iedereen. Succesvol zijn op ieders eigen manier.

Leven vanuit je hart en met passie, maakt velen mooi en sterk. Jij voert het leven dat bij je past. Graag draag ik mijn steentje daaraan bij.  Dat geeft mij veel voldoening en dat voelt goed.

Momenteel volg ik de  Business Post Master NLP zodat ik me persoonlijk blijf ontwikkelen. 

Ik ben een coach:

– die je energie geeft en motiveert;
Een coachtraject kost veel energie. Ik help je de energie en motivatie te vinden. Dit is nodig om jouw doelen te bereiken.

– die professioneel is;
Ik stel kritische vragen en luister aandachtig om jouw hulpvraag duidelijk te krijgen. Ik beschik over coachinstrumenten die helpen jezelf verder te ontwikkelen. Ik houd actief de vakkennis en ontwikkelingen bij en pas deze ook direct toe. Ik ben gedreven en flexibel.
Alles wat besproken wordt, is vertrouwelijk.

– die duidelijk en eerlijk is;
Eerlijkheid en helderheid in communicatie staan bij mij hoog in het vaandel. Wij maken duidelijke afspraken en deze worden door beide partijen nagekomen.
Wij spreken elkaar daar ook op aan.

– die resultaatgericht is;
Ik ga doelgericht te werk. Het vooraf beoogde resultaat wordt binnen de afgesproken tijd behaald. Ik werk gedisciplineerd en gestructureerd.

– met een hart en warm;
Ik ben betrokken en integer. Ik deel mijn gedachten en gevoelens met jou.
Ik denk met je mee en heb geduld. Ik pas me aan jouw doelstellingen. Ik ben er voor je!

Mag ik u ook coachen?

NEEM CONTACT MET MIJ OP