Enthousiaste klanten aan het woord!

Graag deel ik met jou de enthousiaste ervaringen van anderen. Verhalen die voor jou misschien herkenbaar zijn en jou inspiratie kunnen geven.

Wil je op de hoogte blijven? Vul dan het contactformulier in. Schrijf bij het onderwerp: “Nieuwsbrief”.

Februari 2017
Arjen (29 jaar)

Na ruim 12 jaar hetzelfde beroep beoefend te hebben liep ik er tegen aan dat ik iets anders wou gaan doen omdat ik niet meer de uitdaging en waardering voelde die ik nodig heb in een baan, ik was zelf al wel een beetje bezig geweest met uitzoeken hoe of wat maar kwam er niet uit.

Op internet aan het zoeken geweest naar een loopbaan coach en er een aantal gevonden waaronder Jan. Ik ben zowel bij de andere loopbaan coaches op kennismakingsgesprek geweest als bij Jan, maar had bij Jan gelijk het juiste gevoel. Jan was heel geïnteresseerd  in wat ik precies wou en stelde me eigenlijk gelijk op mijn gemak tijdens het kennismakingsgesprek, dit had ik niet bij de andere loopbaan coaches die waren vooral bezig met het uitleggen van de kosten. De laagdrempeligheid en de persoonlijke aanpak vond ik erg fijn. Verschillende opdrachten gekregen om mee naar huis te nemen die erg leerzaam en confronterend waren, maar wel op de juiste manier. Heb deze opdrachten uit eindelijk ook gebruikt bij de eerst volgende sollicitatie. Ben er echt achter gekomen wat mijn kwaliteiten en drijfveren zijn, wat ik nu beter kan toepassen om een nieuwe baan te zoeken. Ik had niet verwacht dat dit traject mij zoveel zou opleveren, dit is absoluut de verdienste van Jan zijn aanpak en professionaliteit.

December 2016
Cindy (30 jaar)

Hard werken, maar ook hard leren ontspannen. Dat heb ik zeker geleerd! Uiteindelijk heeft dat, samen met mijn gevoel laten spreken (want mijn rationele helpt me toch wel), sneller tot een nieuwe baan geleid dan ik had durven hopen! Topwaarts Coaching heeft me ook laten inzien dat mijn kwaliteiten niet alleen inzetbaar zijn in een branche die ik voor ogen had, maar ook elders, of eigenlijk in de branche waar ik al werkzaam was. Stiekem wilde ik daar ook geen afscheid van nemen. Door Topwaarts Coaching zijn alle onduidelijkheden weggenomen, heb ik mezelf beter leren kennen, en kan ik met nieuwe energie aan de slag bij mijn nieuwe baan. Hartelijk dank daarvoor!

Mei 2016
Barbara (29 jaar)

Omdat ik totaal niet meer wist wat ik zocht of wilde in mijn carrière heb ik de keuze gemaakt een loopbaancoach op te zoeken. Jan was direct enthousiast toen ik hem aan de telefoon kreeg, waardoor ik meteen motivatie kreeg om te beginnen met het traject. Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek voelde het meteen goed. De daaropvolgende huiswerkopdrachten en gesprekken hebben me veel duidelijkheid gegeven over mijzelf, hoe ik in elkaar zit en wat ik graag zou willen in het leven. Ik ben me bewust geworden van mijn karakter, mijn normen en waarden en de manier waarop ik in het leven sta. Op die manier weet ik nu precies wat ik wil en hoe ik dat moet gaan bereiken. De gesprekken hebben me een stevig handvat gegeven dat ik kan gebruiken bij sollicitaties en tijdens mijn werk. Bij alle vragen heb ik ‘uitstekend’ ingevuld. Omdat het traject meer heeft opgebracht dan ik van tevoren had gedacht. Niet alleen op het gebied van carrière heb ik veel over mezelf geleerd, maar ik kan de gesprekken en opdrachten toepassen op alle facetten van mijn leven. Kortom; een aanrader voor iedereen die even de rode draad kwijt is. Jan is een prettige, begripvolle coach met een luisterend oor die je bewust maakt van jezelf en een houvast teruggeeft dat je vervolgens altijd en overal kunt toepassen.

Oktober 2016
Ingrid (47 jaar)

De gesprekken met mijn Jan heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast hielpen de huiswerkopdrachten mij te focussen op mijn doelen. Ik heb veel geleerd wat ik in de praktijk kan toepassen. Zeker in mijn werkbare leven. Het coachtraject heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen. Het kennismakingsgesprek heeft me daarbij geholpen. Duidelijk bepalen wat de doelen zijn.

Ik beveel anderen zeker een coachtraject bij Jan aan.

Februari 2016
Ankie (26 jaar)

Sinds een paar jaar ben ik aan het werk als adviseur binnendienst. Als pas afgestudeerde wilde ik graag het bedrijfsleven verkennen en ben ik in deze baan terecht gekomen. Echter in deze functie kwam ik er achter dat het mij niet de voldoening gaf die ik zocht in mijn werk. Ik wist zelf niet goed waar ik dat in moest zoeken, waar mijn kwaliteiten lagen en wat ik leuk vond. Zo ben ik opzoek gegaan naar een loopbaancoach, en kwam ik in contact met Jan. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we gelijk een klik en het voelde goed om met hem het traject te starten. Jan is erg begaan, voelt situaties en mensen goed aan en heeft aandacht voor jou als persoon. Dat vond ik zelf erg fijn. Door middel van gesprekken en opdrachten werd ik aan het denken gezet. Mede door de goede begeleiding van Jan weet ik nu wat mijn kwaliteiten zijn, wat mij drijft en welke richting ik op wil. Het coachtraject heeft zowel voor mij als persoon als mijn loopbaan erg veel gebracht.

Nieuwsbrief ontvangen?

NEEM CONTACT MET MIJ OP