Training
in company

Pagina tekst nog in te vullen.

Welkom op mijn site,

Topwaarts Coaching & Training is een bureau die mensen begeleidt in hun  persoonlijke ontwikkeling in een privé  en/of zakelijk leven.

Mijn passie is anderen in verbinding brengen met hun doelen en mensen inspireren tot ontwikkeling. Met mijn inlevende en enthousiaste houding  daag ik mensen uit het beste in zichzelf naar boven te halen. Met als doelstelling DUURZAME resultaten te behalen en zelfsturend vermogen te creëren! Ik breng graag het individuele veranderingsprocessen op gang. Zowel individueel als in groepsverband.

Kernwaarden: inspiratie, enthousiasme, inleven, eerlijkheid, veiligheid, liefde en wederzijdse respect & vertrouwen

In het coach- of trainingstraject staan de wensen van de klant voorop (van outside naar inside denken). Integer met elkaar omgaan kan alleen bij wederzijdse respect en vertrouwen. Dat vind ik belangrijk.

In mijn aanpak als trainer en coach ben ik allereerst mens. Ik ben betrokken en geïnteresseerd.

Door goed te luisteren prikkel ik mensen met mijn inspirerende  – en soms – confronterende vragen.

Ik geloof in zelf- en talentmanagement. Vanuit je intrinsieke motivatie houden we een permanente focus op de doelen, En toetsen we of deze past in je dagelijks (werkbare) leven.  Ik begeleid en ondersteun je in deze verandering. Maar ontwikkelen doe je zelf. Verder ben ik enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Ik werk gestructureerd en planmatig.

Business NLP Master Practitioner
Als gecertificeerd NLP Master Practitioner werk ik volgens de methode Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Dit model is een doelgerichte methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Er wordt praktisch gekeken naar welke gedachtepatronen, emoties en gedrag naar succes leiden of welke juist niet.

Bij deze techniek ontdekken mensen “hoe” en “waarom” ze dingen doen en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Een tool die heel toepasbaar is in het dagelijks leven.

Met NLP leer je nieuw gedrag aan, dat gaat van bewust onbekwaam, naar bewust bekwaam, naar onbewust bekwaam!!!

Mag ik u ook coachen?

NEEM CONTACT MET MIJ OP